Wie is Wim?

Wie is Wim?

Wim kent de wereld als zoon van een globe-trottende militair. Kongo, Canada, Duitsland. Wim heeft er gewoond.

Oorspronkelijk was zijn droom om terug te keren naar Afrika, maar de liefde heeft er anders over beslist. Wim vestigde zich in 2010 als zelfstandig audioloog bij Optiek Freija. Vanaf 2018 vind je hem in de nieuwe accommodatie, naast de Optiekzaak van zijn echtgenote.

In Wim's hoorcenter informeert hij je met kennis van zaken over de recentste technieken en trends en helpt hij je met het kiezen van de best passende hoor-oplossing. Hij combineert zijn professionalisme met een grote onafhankelijkheid en gedrevenheid.

Wie ooit al bij Wim's hoorcenter is langs geweest zal het zeker bevestigen. Wim is je vertrouwen meer dan waard. Hij blijft steeds begaan met jouw welzijn en maakt er een erezaak van om jouw gehoor op te volgen en te verhelpen, waar nodig. Wim's Hoorcenter is ook vrij toegankelijk voor minder mobiele patiënten. Wim reikt een helpende hand uit, om iedere persoon te begeleiden. Ook daar maakt Wim het verschil.

Wim staat als actief persoon, die graag reist en duikt, stevig in het leven. Zijn motto? Jouw vraag is mijn uitdaging. Bij Wim zijn je oren in veilige handen.

Copyright © Optiek Freija BVBA - Ontwikkeling door Flor Sanders